Blog

Hei, Brush Babes! Am fost puțin ocupați, dar ne-am întors cu un conținut grozav! Probabil că ați văzut pozele noastre peste tot pe Instagram. Colorată, vibrantă și originală, nu ai cum să o ratezi!

Pentru lansarea colecției Ruler Bag am vrut să facem ceva special și aproape de casă. Ca brand românesc din Arad, prin această ședință foto am dorit să arătăm importanța afacerilor locale din micul nostru oraș. Această pandemie ne-a arătat că lucrurile mărunte pe care le considerăm de la sine înțelese fac de fapt o mare diferență, așa că am vrut să le facem o urare celor care ne-au sprijinit în acele vremuri grele.

Mai întâi am făcut o oprire la Piața Mihai Viteazu, un loc esențial dacă doriți să testați produsele locale și sunteți pasionați de degustări de tot felul de produse proaspete. De la legume, la fructe, carne și tot felul de brânzeturi, cu siguranță nu veți pleca cu mâna goală și veți găsi cu siguranță ceea ce vă dorește inima.


Apoi am schimbat locația și am făcut o oprire la


Euroil, Strada Andrei Șaguna 19


,Fie că este vorba de realimentare sau de aprovizionarea cu gustări și sucuri, această benzinărie vă întâmpină 7 zile pe săptămână, 24 de ore din 24.


În cele din urmă, am încheiat această ședință foto într-un loc pe care veți avea ocazia să-l descoperiți foarte curând, apartamentul meu, care va servi drept sediu pentru Brush și în care veți găsi birourile noastre, un showroom și un studio foto.

Dacă veniți prin Arad, nu uitați să treceți pe la aceste locuri care fac orașul nostru special. Ca să fiu sinceră, la început am fost puțin îngrijorată de reacția oamenilor, dar în mod surprinzător, toți au fost gata să ajute și toată lumea a vrut să se implice într-un fel sau altul, iar pentru asta sunt foarte recunoscătoare, să primesc sprijin din partea localnicilor este întotdeauna cel mai bun sentiment. În plus, fotografiile au ieșit extraordinar, așa că îi mulțumesc în mod special lui @stefanconstantingeorgian pentru că mi-a transformat viziunea în realitate.

Ne vedem marțea viitoare brush Babes până atunci nu uitați să mergeți după viziunea și ideile voastre!