Blog

Hei, Brush Babes! Este din nou acea perioadă a anului, săptămâna modei este peste noi și, de data aceasta, totul începe să pară puțin mai normal decât în ultimii ani.Pentru toamna/iarnă 2022, o mulțime de designeri revin în programul fizic după ce și-au luat câteva sezoane de pauză din cauza pandemiei Covid-19.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu vom vedea unele prezentări digitale, deoarece mulți designeri adoptă modalități mai puțin tradiționale de a-și prezenta proiectele, fie prin imagini, fie prin filme sau prin altceva unic. De fapt, ar trebui să fie un sezon interesant pentru a ajuta la determinarea impactului pandemiei asupra programului internațional de prezentări de modă. Să aruncăm o privire asupra celor mai importante momente de spectacol de la Milano.

 

BOTTEGA VENETA

După ce i-a luat locul lui Daniel Lee în noiembrie, prima colecție a lui Matthieu Blazy pentru Bottega Veneta a fost cu siguranță una dintre cele mai așteptate prezentări ale sezonului.

 

VERSACE

Micro rochii în formă de corset și rochii cu lungime ¾ în satin lucios, tricotaje de piele, pufuleți lucioși și chiar fuste mini în denim, tweed cu margini brute și dungi de flanelă gri, Versace nu ratează nimic.

 

PRADA

Miuccia Prada și Raf Simons continuă să încânte și să surprindă cu colecțiile lor comune, în acest sezon deschizând și închizând show-ul cu un simplu maiou alb purtat de nimeni altul decât supermodelul Kaia Gerber și starul Euphoria Hunter Schafer. Colecția AW22 s-a axat pe piese pragmatice cărora li s-a dat un nou accent și o nouă semnificație.

 

ROBERTO CAVALLI

Colecția Roberto Cavalli AW22 a fost inspirată de Maria Sophie de Bourbon, ultima regină a Neapolelui. În inima seducției, a individualismului și a unei libertăți atât de totale, încât te poți juca chiar și cu rochiile cușcă, decupajul magic al lui Cavalli devine astfel o schelă alcătuită din bare de țesătură care se montează și se dezasamblează pe corp cu un gest de autoafirmare feminină.

 

FENDI

Inspirat de Delfina Delettrez care a intrat în sediul Roman îmbrăcată într-o bluză imprimată furată din garderoba mamei sale, Jones a excavat în istoria casei pentru a redescoperi primăvara/vara 1986. Jones a refăcut și a combinat imprimeurile geometrice și stilul vestimentar din 1986 cu lejeritatea din toamna/iarnă 2000.

Ne vedem săptămâna viitoare Brush Babes, până atunci fiți cu ochii pe podiumuri pentru a descoperi următoarele tendințe!