Title Image

Despre noi

VERSATILITATE, POZITIVITATE, CREATIVITATE

STILUL TĂU, FELUL TĂU DE A FI - PERIA SCOATE LA IVEALĂ VIZIONARUL DIN TINE!

Brush by MG a fost fondată de designerul român Georgia Medintu pentru a aduce ceva nou pe piața tinerilor. Combinând materialele de lux, designul atent și măiestria expertă cu forme experimentale și fler artistic, gențile Brush sunt concepute pentru a scoate la iveală vizionarul din purtător.

Cu centură, încrucișat, agățat, prins, prins, combinat, în rucsac, agățat, în buzunare, în brațe – orice! Gențile cu perie pot fi purtate în atât de multe moduri diferite, pentru diferite ocazii, iar noi le-am conceput astfel încât să poți decide asta pentru tine.

Cumpără acum

pentru a explora gama noastră imensă de modele versatile.

ARTISTIC

Fondatorul nostru este pasionat de artă și de unicitate, așa că ne-am asigurat că vă oferim în mod constant piese pictate manual și în colaborare cu artiști.

CONȘTIENTIZAT

Slow-fashion și reducerea deșeurilor nu trebuie să fie plictisitoare! Urâm risipa, dar ne place designul interesant, așa că achiziționăm piele în cantități limitate și ne confecționăm cardurile Brush și accesoriile mai mici din resturi și materiale în exces.

Orice actualizări cu privire la drumul nostru către un proces de producție mai conștiincios vor fi postate aici. Vă mulțumim pentru răbdare și vă așteptăm cu drag orice sugestii și feedback.